المقادير :
-باوند كيك ابيض وكيك كاكاو ( يعني نوعين ابيض واسود )
-قيمر (قشطة)
-وكريمة
-وجبنة فيلادليفا
-وكارميل البودر
-ونص كوب سكر بودر
نايلون او ورق شمع على حسب الي يتوفر عندكم
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
تقطعي الكيكة بالعرض 18 قطعة
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
بعدين تقصيها بالطول عشان تبقي صغيرة
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
المقادير نخلطها مع بعض كل المقادير الي فوق ماعدا الكيك طبعا
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
القيمر والفيلادلفيا والكريمة والكراميل والسكر الناعم
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
بعدين نحط الخليط فوق صفة الكيك مثل ما انتو شايفين
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
نحط شويه من السكر الي مع الكراميل فوق الخليط
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
اخر خطوة نحط الكيك الباقي فوق
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
بعدين نغطي الكيكة بالنايلون او الورق الشمعي
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
حطيه بالفريز شوية
طلعيه واقلبي الطبق ولازم يكون كبير عشان يطلع شكله حلو
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
وهاد الشكل النهائي لما نقلبه
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
-باوند كيك ابيض وكيك كاكاو ( يعني نوعين ابيض واسود )
-قيمر (قشطة)
-وكريمة
-وجبنة فيلادليفا
-وكارميل البودر
-ونص كوب سكر بودر
نايلون او ورق شمع على حسب الي يتوفر عندكم
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
تقطعي الكيكة بالعرض 18 قطعة
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
بعدين تقصيها بالطول عشان تبقي صغيرة
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
المقادير نخلطها مع بعض كل المقادير الي فوق ماعدا الكيك طبعا
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
القيمر والفيلادلفيا والكريمة والكراميل والسكر الناعم
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
بعدين نحط الخليط فوق صفة الكيك مثل ما انتو شايفين
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
نحط شويه من السكر الي مع الكراميل فوق الخليط
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
اخر خطوة نحط الكيك الباقي فوق
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
بعدين نغطي الكيكة بالنايلون او الورق الشمعي
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
حطيه بالفريز شوية
طلعيه واقلبي الطبق ولازم يكون كبير عشان يطلع شكله حلو
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
وهاد الشكل النهائي لما نقلبه
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
وصحتين وهنا عئلب الجميع
الثلاثاء أبريل 28, 2015 11:39 pm من طرف غادةغادة
» سجل حضورك بـ بسم الله الرحمن الرحيم
الخميس أغسطس 05, 2010 7:30 am من طرف احمد ابو خلف
» العذاب ملحم بركات
الإثنين يوليو 26, 2010 7:34 am من طرف احمد ابو خلف
» رحم الله الحسين
الإثنين يوليو 26, 2010 7:33 am من طرف احمد ابو خلف
» انتهاء موسم روسي بعد سقوطه عن دراجته
الجمعة يوليو 23, 2010 6:03 pm من طرف مكانيكي نسوان
» شاب بتتمناه كل فتاة
الأربعاء يوليو 21, 2010 3:03 pm من طرف احمد ابو خلف
» من اروع قصص الحب
الثلاثاء يوليو 20, 2010 1:43 pm من طرف مكانيكي نسوان
» أطول وأزنخ نكتة
الثلاثاء يوليو 20, 2010 1:41 pm من طرف مكانيكي نسوان
» ديكورات منزلية رائعة جدا
الثلاثاء يوليو 20, 2010 1:37 pm من طرف مكانيكي نسوان